Općenito

HOTEL

Hotel Well **** nudi obilje ugodnosti i wellness programa te gastronomske užitke, koji zajedno jamče dobru atmosferu. U hotelu također postoji program animacije djece, a postoje brojni programi za cijelu obitelj.
U svim sobama na raspolaganju je besplatan Wi-Fi, klima uređaj, sef, LED TV, mini bar, sušilo za kosu, moderan namještaj te „pametan sustav“ upravljanje, koji omogućava veći osjećaj sigurnosti i intimnosti.

Hotelski objekti su grijanim podzemnih hodnicima povezani sa svim termalnim unutarnjim bazenima, koji su dio Vodenog planeta te sa Svijetom sauna i SPAeVITA centrom. Osim welnessa na raspolaganju je i fitness centar.

Hotel ima i zavidnu gastronomsku ponudu, koja će zadovoljiti nepce čak i najzahtjevnijih gostiju.
WELLNESS & SPA PONUDA

Vodeni Planet
Vodene atrakcije unutarnjeg kupališta, osim plivanja u termalnoj vodi, nude i mogućnost zabave uz animacijske aktivnosti, vježbe s fizioterapeutima, opuštanje u podvodnim masažnim krevetima, vodenim i zračnim masažama, gejzirima.
Doživjeti možete terapiju svjetla i zvuka u terapeutskom bazenu, osjetiti čari kupanja u vanjskom djelu Relax bazena.
Za najmlađe tu je i dječja animacija, Tuhi Aquafun te igre u dječjem bazenu s toboganom.

Svijet Sauna
Najveći centar sauna u Hrvatskoj, u kojem stručnjaci doslovno razvijaju kulturu sauniranja u ovom dijelu Hrvatske. U Termama Tuhelj očekuju vas sa svojim jedinstvenim programima sauniranja i jedini nude, između ostalog i dječje i obiteljsko sauniranje pod stručnim vodstvom.

Programi za vas uključuju: bionizirano sauniranje kristalima, kromo terapije i ekstremno sauniranje u naše četiri finske saune. Možete si priuštiti sauniranje i u panoramskoj sauni,  kao i sauniranje u blatnim, slanim i duplim parnim saunama. Ledena jama, kneipp staza, jacuzzii, hladni bazen, Laconiuim, wellness bar, terasa za sunčanje i odmaranje, skrivena nudistička terasa i brojni drugi mali detalji očekuju vas uz potpunu uslugu sauniranja u Termama Tuhelj.

SPAeVITA
Posjet SPAeVITA centru predstavlja nezaboravni doživljaj. Uz miris aromatičnih ulja, zvukove opuštajuće glazbe i intimno okruženje, prepustite se spretnim rukama masera i terapeuta.

Uz pomoć jedne od blatnih terapija, kao što su masaža termalnim blatom, fango oblozi – ugrijani oblozi ljekovitog termalnog blata, Evita Beauty tretman za njego kože i vlasišta ili tretman ljekovitim blatom u parnoj blatnoj sauni, priuštite sebi i svom tijelu ljekovite učinke i nezaboravno opuštanje.  SPAeVITA centar obuhvaća 11 lijepo opremljenih soba, gdje su na raspolaganju brojne masaže i terapije koje će vas učinkovito riješiti stresa svakodnevnice te će vam vratiti novi životni elan.

Cijena aranžmana:

Spa Opuštanje Paket
3 dana /  2 noći
Spa Opuštanje Paket
6 dana / 5 noći
All Inclusive Light
3 dana / 2 noći
All Inclusive Light
7 dana / 6 noći
Od 937,00 Kn po osobi Od 2.110,00 Kn po osobi Od 1.140,00 Kn po osobi Od 3.078,00 Kn po osobi
Polupansion Polupansion Puni Pansion Puni Pansion
Gratis boravak za djecu do 4,99 godina u sobi s dvije odrasle osobe, na osnovnom ležaju Gratis boravak 2 djece do 12 godina, u sobi s 2 odrasle osobe .
Neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta,

Noćno kupanje subotom,

Kupanje u wellness centru u Termama Olimija,

Neograničeno korištenje fitness-a,

Animacijski program,

Ogrtač i ručnik za bazen ili saunu u sobi,

Gratis wi-fi

Neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta,

Noćno kupanje subotom,

Kupanje u wellness centru u Termama Olimija,

Neograničeno korištenje fitness-a,

Opuštanje u svijetu sauna,

Animacijski program,

Korištenje sportskih terena,

Ogrtač i ručnik za bazen ili saunu u sobi

Gratis wi-fi

 

Moguće nadoplate  & Popusti za djecu:

ovisno o paketu, terminu boravka i raspoloživosti

Za preciznu ponudu, molimo Vas uputite nam upit telefonom, mailom ili putem slijedećeg obrasca:

*Obrazac_Upit smještaja*

Terra Travel ne odgovoara za eventualne promjene cjena i sadržaja paketa usluga.

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.