Općenito

TERME OLIMIA – Slovenija

Udaljenost od Zadra: cca. 343,00 km ( cca. 4 sata )

HOTEL SOTELIA ****S

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost s prirodom. Njegov položaj, razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine, stvaraju osjećaj harmonične povezanosti s okolnom prirodom.
Očekuju vas posebne vrste opuštanja koje nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, izvrsno gostoprimstvo i prostori za druženje.

Welness hotel Sotelia odlikuje se  svojom arhitekturom – zaigrano pročelje, razgibana struktura i ekspresivni interijer. Srastao je s obližnjom šumom i stvara osjećaj posebne povezanosti s prirodom.

U hotelu s 5 katova i 150 soba očekuje vas mnogo opuštanja. Vaše želje bit će ispunjene u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum i Gratiola, u baru Barago, vinoteci Virstain, a podzemni hodnik odvest će vas do bazena i sauna u Wellness centru Orhidelia.

U hotelu je Wellness center Spa Armonia. Hotel je povezan podzemnim hodnikom s Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza.

HOTEL BREZA****

U hotelu Breza vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete opotpuniti bogatom animacijskom ponudom.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreacije u dvorani ili nakon terapeutskog programa, možete se odmoriti u moderno opremljenoj sobi s mini barom, satelitskom televizijom i sefom.

Udobne sobe u hotelu Breza učinit će vaš boravak ugodnim, a smirene večernje trenutke možete po želji zamijeniti bogatom animacijskom ponudom ili opuštanjem u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam dostupni i frizerski salon, restoran s gastronomskim delicijama, prostor za druženje i klupski prostor.

U hotelu su bazeni s termalnom vodom. Hotel je povezan podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

WELLNESS & SPA PONUDA

Spa Armonia

U Spa Armoniji razmazit će sve vaše osjećaje – pomno oblikovanom ponudom, vrhunskim sastojcima, iskusnim vještinama. Bez obzira što odaberete, dobit ćete vrhunsku njegu: uljepšavanje lica, orijentalna masaža, Khanya ritual, oblikovanje tijela kavom i sojom, depilacija šećernom pjenom, individualni program, program za trudnice ili romantični program za dvoje uz svijeće.

Orhidelia

Wellness Orhidelia, najprestižniji dio Terma Olimia, u vama će probuditi ljubav do vašeg tijela i duha. Razvikanost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da pronađe svoj kutak mira i opuštenosti.

Uživajte u unutarnjim i vanjskim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmorišnim točkama te u osvježavajućoj gastronomskoj ponudi.

Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. To je praznik originalnosti i dostignuće emotivnosti. Na ovom mjestu možete biti sami u intimi svojih misli i emocija bilo kada i bilo gdje.

Dođite, potražite svoj intimni kutak i napravite nešto dobro za sebe.

Termalia

U Wellness centru Termalija nauživat ćete se prirode  “do mile volje” – sunce, voda i zrak. U razvikanom kompleksu, ili na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe.

U vremenima u kojima vas brzi način života umori i isprazni, Wellness centar Termalija ponudit će vam potpuni odmor. Potpuna usluga, tjelesna aktivnost, svladavanje stresa, zdravi okoliš i ugodno druženje, samo su neke od želja koje ispunjavamo u modernom Wellness centru Termalija.
Cijena aranžmana:

Wellness Hotel Sotelia **** S
Potpuno opuštanje
Hotel Breza ****

Olimiski Odmor

3 dana / 2 noći 7 dana / 6 noći 3 dana / 2 noći 7 dana / 6 noći
Od 1.793,00 Kn po osobi Od 4.840,00 Kn po osobi Od 1.320,00 Kn po osobi Od 3.564,00 Kn po osobi
Polupansion Polupansion
Boca termalne vode i svježe voće u sobi,

Kupanje u bazenima Wellness centra termalija,

Noćna kupanja petkom i subotom,

Kupanje u Termamam Tuhelj,

Aquaaerobik prema programu,

Jutarnja tjelovježba,

Upotreba fitness studija,

Gratis wi-fi u sobi,

Ogrtač i ručnik za kupanje,

Bon od 10 € u zamjenu za pansionske večere ( u određenim lokalnim restoranima )

Boca termalne vode u sobi,

Kupanje u bazenima Wellness centra termalija,

Noćna kupanja petkom i subotom,

Kupanje u Termamam Tuhelj,

Aquaaerobik prema programu,

Jutarnja tjelovježba,

Gratis Lan u sobi,

Ogrtač i ručnik za kupanje,

Bon od 10 € u zamjenu za pansionske večere ( u određenim lokalnim restoranima )

 

Moguće nadoplate  & Popusti za djecu:

ovisno o paketu, terminu boravka i raspoloživosti

Za preciznu ponudu, molimo Vas uputite nam upit telefonom, mailom ili putem slijedećeg obrasca:
Terra Travel ne odgovoara za eventualne promjene cjena i sadržaja paketa usluga.

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.