Općenito

Nova godina u Sarajevu

30.12.- 01.01.

 

1.DAN: ZADAR- MOSTAR- SARAJEVO

Polazak iz Zadra s dogovorenog mjesta u jutarnjim satima. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i BiH uz kraće pauze tijekom putovanja. Stajemo u Mostaru gdje ćemo u pratnji lokalnog vodiča prošetati gradom. Zajedno ćemo razgledati najpoznatije gradske znamenitosti: STARI MOST –  KULE TARA I  HALEBIJA – KARAĐOZBEGOVA ĐAMIJA – ULICA KUJUNDŽILUK… Slobodno vrijeme provedite na uživajući u bosanskoj kavi i rahat lokumima ili na ručku u nekom od šarmantnih restorana uz Neretvu. Polazak prema Sarajevu, po dolasku smještaj u hotel.               Odlazak autobusom prema centru grada i večernja šetnja Baščaršijom. Povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN: SARAJEVO

Doručak. Nakon doručka odlazimo u razgled grada: BAŠĆARŠIJA – SEBILJ – GAZI HUSREV-BEGOV BEZISTAN – GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA – GRADSKA VIJEĆNICA – INAT KUĆA – KATEDRALA SRCA ISUSOVA – KOZJA ĆUPRIJA – LATINSKA ĆUPRIJA (PRINCIPOV MOST) – SVRZINA KUĆA… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za uživanje u čarima Sarajeva, shopping u Bezistanu i Bademu, ćevape u Želje ili kod Ferhatovića, ispijanje kava iz fildžana… Preporučamo i posjet Avaz Toweru s čijeg se vidikovca pruža predivan pogled na čitav grad. Autobus će nas u dogovoreno vrijeme prebaciti iz grada do hotela. Ispraćaj Stare i doček Nove godine u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

3.DAN: SARAJEVO – JABLANICA – ZADAR

Doručak. Kasniji check-out iz hotela. Odlazak na bajkovito VRELO BOSNE, predivan spomenik prirode gdje ćemo uživati u jutarnjoj kavici i oporavljati se od lude novogodišnje noći. Polazak prema Zadru. Pauza za ručak na Jablaničkom jezeru. Povratak u Zadar u večernjim satima.

CIJENA: 1020,00 KN

Kalkulacija je napravljena na bazi min. 30 putnika u autobusu.

U cijenu je uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom na svim relacijama po programu
  • smještaj u hotelu minimum 3* na bazi noćenja s doručkom
  • pratitelj putovanja u autobusu
  • lokalni vodič u Mostaru i Sarajevu
  •   PDV u skladu sa zakonom, jamčevina kod osiguravajuće kuće za paket aranžmane
  • troškovi pripreme i organizacije putovanja.

U cijenu nije uključeno:

  •  skretanje s rute
  • fakultativni program
  • sve što nije navedeno pod “u cijenu je uključeno’’

Mogućnost nadoplate:  smještaj u jednokrevetnoj sobi – 150,00 kn  po osobi,  putno osiguranje za inozemna putovanja (preporučamo)

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.