Općenito

DUBAI

6 DANA /5 NOĆENJA

GRUPNI POLASCI

12.-17.3., 18.-23.4., 29.4.-4.5., 18.-23.6.2019.

 

1.dan: ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates) u 14:40 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2.dan: DUBAI

Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra – Burj Al Arab – čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada, nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću – abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Na putu prema Abu Dhabiju stajanje na kratku pauzu kod tematskog parka Ferrari world-a te ćemo proći pokraj fascinantne trkaće staze Yas Marina. Posjet veličanstvenom muzeju Louvre (ulaznica uključena), nasljedniku pariškog Louvrea. Zatim slijedi odlazak prema tržnici datulja gdje ćete imati priliku vidjeti i kupiti različite vrste datulja. Slobodno vrijeme za ručak. Provest ćemo se kroz rezidencijalne četvrti grada, proći pokraj palače Emirates i nove Predsjedničke palače. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje.

4.dan: DUBAI

Doručak. U jutarnjim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Miracle Garden, nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova, arkada i maketa u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini, a sve je napravljeno od cvijeća. Cijeli park broji preko 150 milijuna cvjetova. Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari. Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan: DUBAI

Doručak. Fakultativni odlazak u Global Village gdje možete na jednom mjestu upoznati kulturu, gastronomiju, poznate građevine i atrakcije u preko 90 zemalja svijeta uz odličan zabavni program i ponudu velikog broja predstava. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jednom od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenog u obliku jedra (na upit). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan: DUBAI – ZAGREB

Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:45 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:05 sati po lokalnom vremenu.

Cijena paket-aranžmana po osobi:   

 

12.3.  –  6.850 kn

18.4.  – 6.950 kn

29.4. – 6.750 kn

18.6. – 6.550 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu:   1.990 kn

Zrakoplovne pristojbe (460 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai – Zagreb,
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 4* u Dubaiju na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • standardna dvokrevetna soba
 • transferi prema programu
 • poludnevni organizirani razgled Dubaija
 • uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča
 • organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • napojnice za lokalnog vodiča i vozača
 • plaćanje na licu mjesta (preporučujemo ca. 15 eur po osobi)
 • fakultativne sadržaje
 • osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje
 • lokalna pristojba Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, 15 AED ca. 30 kn po sobi po noći).

 

OBVEZNE DOPLATE: lokalna pristojba Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, 15 AED ca. 30 kn po sobi po noći).

Fakultativni izleti:

Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise)     460 kn

Jeep safari i večera u beduinskom kampu                            390 kn

Burj Khalifa – odlazak na najvišu zgradu na svijetu            450 kn

Abu Dhabi                                                                                         350 kn

Miracle Garden                                                                                290 kn

Global Village                                                                                   250 kn

 

Napomene za izlete:

Svi navedeni izleti mogu se rezervirati tijekom cijele godine osim sljedećih izleta koji su otvoreni u navedenom periodu:

MIRACLE GARDEN: 5.11.2018. – 5.5.2019.

GLOBAL VILLAGE: 30.10.2018. – 06.4.2019.

 

Svi sadržaji koje ćete koristit u Global Village-u dodatno se plaćaju na licu mjesta.

 

Cijene izleta važeće su za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA ZA FAKULTATIVNE IZLETE: 10

Napomene:

Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.

Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.

Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

UNOS LIJEKOVA U UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:

Svi putnici koji imaju namjeru putovati u Dubai i pritom nositi lijekove koji se izdaju na recept trebaju podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovoj službenoj stranici www.mohap.gov.ae

Nakon podnesenog zahtjeva, putnici trebaju povratno dobiti odobrenje koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

 

Procedura podnošenja zahtjeva na web stranici:

www.mohap.gov.ae

services

e-services

patient support services

issuing permission to import medicines for personal use

go to e-service (desno gore)

osobni podatci stranke

 

Dokumenti:

 1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
 2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
 3. Sken putovnice.

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.