Općenito

Dubai – 6 dana /5 noćenja

GRUPNI POLASCI

4.-9.12.2018., 29.12.-3.1.2019., 2.-7.1.2019., 8.-13.1.2019., 12.-17.2.2019.

 

1.dan: ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.

2.dan: DUBAI

Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra – Burj Al Arab – čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću – abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel*. Noćenje.

3.dan: DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje.

4.dan: DUBAI

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku kanom, fotografiranja u arapskim kostimima i konzumiranja aromatične nargile. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan: DUBAI

Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenog u obliku jedra (na upit, uz doplatu). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan: DUBAI – ZAGREB

Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

 

Cijena paket-aranžmana po osobi:   

30.10.                                   6.550 kn

4.12.                                      6.850 kn

29.12.                                   9.450 kn

2.1.                                        7.250 kn

8.1.                                        7.050 kn

12.2.                                      6.950 kn

 

Doplata za jednokrevetnu sobu                1.990 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 29.12.   3.690 kn

Zrakoplovne pristojbe (460 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Fakultativni izleti

Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn

Jeep safari i večera u beduinskom kampu                            390 kn

Burj Khalifa – odlazak na najvišu zgradu na svijetu            450 kn

Abu Dhabi                                                                                         350 kn

Cijene izleta su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 4* u Dubaiju na osnovi 5 noćenja s doručkom
 • standardna dvokrevetna soba
 • transferi prema programu
 • poludnevni organizirani razgled Dubaija
 • uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča
 • organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • napojnice
 • fakultativne sadržaje
 • osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje
 • lokalna pristojba Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela 15 AED ca. 30 kn po sobi po noći).

OBVEZNE DOPLATE: napojnice za lokalnog vodiča i vozača,

plaćanje na licu mjesta (ca. 15 eur po osobi)

lokalna pristojba Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.

Napomene:

Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.

Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.

Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

 

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.