Općenito

Advent u Pragu

12.-15.12.2019.

1.DAN – 12.12.2019. – ZADAR…

Polazak autobusa u 20:00 sati s parkinga iznad dvorane na Višnjiku. Ugodna noćna vožnja autocestom uz povremene pauze tijekom putovanja.

2.DAN – 13.12.2019. – PRAG

U jutarnjim satima dolazak u Prag, razgled grada autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča: panoramska vožnja gradom do Hradčana, samostana Strahov, Loreta zatim slijedi šetnja Praškim dvorcem i obilazak: stara Kraljevska palača, katedrala Sv. Vita, romanička bazilike sv. Jurja. Nastavak pješice do Male strane, barokne četvrti s pitoresknim kućama, koja se nalazi u podnožju dvorca … pauza za odmor i osvježenje. Nastavak šetnje prekrasnim starim Karlovim mostom,  ujedno i najpoznatijom gradskom znamenitosti do Vaclavskih namesti. U dogovoreno vrijeme polazak prema hotelu, smještaj. U večernjim satima preporučamo odlazak na dvosatnu vožnju brodom po Vltavi, uz večeru, uživajući u predivnom pogledu na monumentalne građevine „Zlatnog grada“. Noćenje.

3.DAN – 14.12.2019.- PRAG

Doručak. Dan započinjemo obilaskom četvrti Josefov koja je prije bila poznata kao židovski geto. Danas ćete ovdje pronaći mnoštvo antiknih dućana, urara i suvenirnica. Šetnju nastavljamo do najstarijeg i najznačajnijeg trga u povijesnoj jezgri Praga, Staromestské námestí, s crkvom sv. Nikole,Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom, najposjećenijoj atrakciji u gradu za koju se veže mnoštvo legendi i tajni. Nezaobilazne su i Václavské namestí s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom, iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima. Poslijepodne slobodno vrijeme za samostalno uživanje u prekrasnom gradu, ručak u nekoj od povijesnih pivnica… Predlažemo odlazak panoramskom uspinjačom na brdo Petrin, oazu zelenila, ružičnjaka, i mnoštvo interesantnih sadržaja kao što je Promatrački toranj ili imitacija Eiffelovog tornja s kojeg se pruža najljepši pogled na Prag. Povratak u hotel individualno. U večernjim satima preporučamo odlazak na večeru u pivnicu U Fleku. Nakon večere povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN- 15.12.2019. – PRAG – ČEŠKI KRUMLOV – ZADAR

Rani doručak te odjava iz hotela. Na povratku ćemo posjetiti Češki Krumlov, prekrasan srednjovjekovni gradić pod zaštitom UNESCO-a, okružen rijekom. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Nakon razgleda i kraćeg slobodnog vremena nastavak vožnje prema Zadru. Dolazak u Zadar je planiran u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA ARNŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 1.390,00 kn

Kalkulacija je napravljena na bazi minimalno 35 putnika u autobusu !

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom visoke turističke klase na svim relacijama prema programu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu minimum 3* u Pragu
 • razglede prema programu, lokalnog vodiča na razgledu grada ( dva dana ) i voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • jamčevinu kod Triglav osiguravajuće kuće
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
 • pdv u skladu sa Zakonom.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 150 kn za noćenje
 • večeru u pivnici U Fleku 150 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih osoba)
 • vožnju brodom na Vlatvi sa večerom 150 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih osoba)
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • putno osiguranje ( preporučamo) 40,00 kn po osobi i osiguranje od otkaza putovanja
 • troškove osobne potrošnje.

NAPOMENE: za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica, cijena se odnosi          na jednu osobu, minimalni broj putnika 35, maksimalan broj putnika 49. Rok za prijavu je 7 dana prije puta ili do popunjenja mjesta.

NAČINI PLAĆANJA: gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana prije puta), kreditne kartice: jednokratno ( American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard, Discover), kreditne kartice: obročno ( Amex, Diners i Master ZABA na 6 rata ).

VAŽNO: upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Žao nam je ali još nema recenzija za ovo putovanje.